۲۷ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۳۷۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۱۳-۰۲-۱۳۹۶
کد ۵۳۷۰۳۰
انتشار: ۱۳:۳۶ - ۱۳-۰۲-۱۳۹۶

اعلام دلیل توقف تولید کیا سراتو کوپه در جهان

در اقدامی نه چندان شگفت‌انگیز، کیا موتورز اعلام کرد که قصد دارد تولید کیا کوپه  را متوقف کند. شاید شنیدن نام فورته در کنار برند کیا کمی عجیب باشد. کیا سراتو کوپه با نام فورته در برخی بازارهای جهان -به ویژه در کره جنوبی و شرق آسیا- شناخته شده است.

به گزارش گروه خودروی عصر ایران مدت‌ها بود که شایعه تولید مدل کوپه سراتو در اخبار خودرو چرخ می‌خورد، و بسیاری بر این باور بودند که در یکی از نمایشگاه‌های بزرگ 2017  جهان یک نسخه از کوپه‌های سراتو را در کنار دیگر نسخه‌های این خودرو خواهند دید.

آیا وفات کیا سراتو کیا شگفت‌انگیز است؟

با گذشت زمان، پیش‌بینی‌ها درست از آب درنیامد و سخنگوی شرکت کیا آمریکا خبر توقف کوپه‌های سراتو را تائید کرد. وی عدم تقاضای مشتریان برای این خودرو را دلیل اتخاذ این تصمیم عنوان کرد.


خداحافظ کوپه

سخن‌گوی شرکت کیا، با تائید خبر توقف این سراتو کوپه گفت: این تصمیم برای ایجاد همترازی کامل با مشتریان صورت گرفت. شرکت اتومبیل‌سازی کیا آمریکا تولید این کوپه خود را متوقف خواهد کرد و از این پس تعدادی از تولیدی‌های سال 2016 که تا کنون در انبار یا نمایندگی‌های فروش این شرکت وجود دارند به فروش خواهند رسید.

آیا وفات کیا سراتو کیا شگفت‌انگیز است؟

تقاضای محدود برای این خودروی مقرون به صرفه کیا به دلیل محبوبیت روزافزون شاسی بلندها و کراس‌اوورهاست.

بنابراین آیا وفات سراتو کوپه شگفت‌آور است؟ نه واقعا.

آیا وفات کیا سراتو کیا شگفت‌انگیز است؟

مدل‌های سراتو به شکل گسترده‌ای تحت‌تاثیر مدل‌های بازطراحی‌های شده در سال 2017 است. در صورت تولید این خودرو باید به رقابت با هوندا سیویک کوپه‌ای می‌رفت که در مصرف بنزین اقتصادی‌تر و در تعداد گزینه‌ها موفق‌تر است.

سراتوهای EX کوپه قدرت خود را از یک موتور چهارسیلندر 2 لیتری با خروجی 173 بخار دریافت می‌کنند.

برچسب ها: دلایل ، توقف ، تولید ، سراتو ، کوپه ، کیا ، فورته
ارسال به دوستان
ادعای واشنگتن پست: آمریکا برای لغو تمامی تحریم های ایران پیشنهاد داده بود پاساژ پله‌برقی رشت: مواجهه‌ای از جنس نوجوانی با غرب در دههٔ شصت نوسازهای تهران ارزان‌تر شد ؛ آپارتمان‌های ۱۴۰۴ زیر قیمت ۱۴۰۳ عرضه می‌شوند دست رد وارنر برادرز به پیشنهاد خرید 108 میلیارد دلاری ؛ رقابت پارامونت و نتفلیکس استانبول در بحران آب ؛ سطح مخازن به پایین‌ترین حد دهه گذشته رسید اعتراض نیکی کریمی: این من نیستم! ۳۲ میلیون ایرانی دیگر ۳۵۰ هزار تومان کالابرگ می‌گیرند (+ جزئیات و زمان شارژ حساب) رقیب Chat gpt وارد میدان شد ؛ ارزان تر و باهوش تر ! سید حسن خمینی: مردم باید احساس کنند کشور و حکومت مال خودشان است ابطحی: حیف که پزشکیان در امر رسانه غریب است «والرین» در معرض دید دیپلمات‌ها و سفرای خارجی دوباره زانو زد سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود (+جزئیات) حذف ارز ترجیحی دارو ؛ دولت مابه‌التفاوت قیمت‌ها را جبران می‌کند قیمت آجیل شب یلدا مشخص شد شعبهٔ دوم صداوسیما ؛ وقتی تلویزیون از آنتن به اینترنت مهاجرت می‌کند