۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۹۹۰۰۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۲۸-۰۸-۱۳۹۸
کد ۶۹۹۰۰۷
انتشار: ۰۹:۵۷ - ۲۸-۰۸-۱۳۹۸

اتحادیه فروشندگان: کاهش 30 درصدی قیمت ماهی

به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی، اکنون قیمت ماهی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، معادل ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش یافته است.

مهدی یوسف‌خانی در گفتگو با ایسنا، درباره جدیدترین وضعیت قیمت ماهی در مراکز عرضه سطح شهر، اظهار کرد: اکنون قیمت ماهی در مراکز عرضه سطح شهر، نسبت به مدت مشابه در سال گذشته با کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی مواجه است.

وی دلیل کاهش قیمت این محصول را افزایش تولید و کاهش تقاضا از سمت مصرف‌کننده دانست و گفت: سود مراکز خرده‌فروشی در این محصول معادل ۱۵ درصد است. اکنون قیمت ماهی سفید کیلویی ۱۶۰ هزار تومان برای مصرف‌کننده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی با بیان اینکه قیمت انواع ماهی در مراکز عرضه سطح شهر مختلف است، اما در مجموع در این محصول کاهش قیمت داشته‌ایم، خاطرنشان کرد: کاهش قیمت در این محصول اتفاق افتاده و با این امر قیمت ماهی در بازار ثبات پیدا می‌کند.

وی تاکید کرد: بیشتر مصرف ماهی در فصل سرد سال است و بعد از شب عید نوروز هم به دلیل افزایش دما و کاهش مصرف ماهی، مجددا نسبت به حال حاضر با کاهش قیمت در این محصول مواجه خواهیم شد.
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: ماهی ، فروشندگان
ارسال به دوستان
خبرخوانی ناصرالدین شاه؛ گوشه‌ای از زندگی سلطنتی در عصر قاجار (عکس) با این ترفندها دیگه تو ماشین تهوع نمی‌گیری! (اینفوگرافیک) راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین مغز ما با این «ترفند» از هوش مصنوعی جلو می‌زند چرا لوگو اپل سال‌ها برعکس بود؟ داستانی که احتمالا نمی‌دانستید نقش شکلات تلخ در کُند کردن روند پیری پیروزی بزرگ تراکتور؛ قسم به لحظه شیرین انتقام چرا کامپیوتر خاموش نمی‌شود؟ راهکارهای قطعی حل مشکل خاموش نشدن ویندوز کدام خودرو قابل‌اعتمادتر است؟ میوه ای کوچک با معجزه ای بزرگ برای قلب و اعصاب! رتبه‌بندی کشورهای جهان بر اساس سهم پول نقد در تراکنش‌های روزمره (+ اینفوگرافیک) «اثر آخرین ماه سال»؛ چگونه زمان محدود بهره‌وری را افزایش می‌دهد؟ امیر عابدینی: آقای محمد خاتمی مخالف این بود که دوباره اسم باشگاه ما پرسپولیس شود قصه‌های نان و نمک(74)/ وقتی استرسِ مصاحبه، مهم‌تر از رزومه است مهران مدیری: طنز رضا عطاران چرک است/ کمدی دوست ندارم