۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۴۵۸۳
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۰۳-۰۴-۱۳۹۹
کد ۷۳۴۵۸۳
انتشار: ۱۷:۵۱ - ۰۳-۰۴-۱۳۹۹

ماسک، بهترین محافظ در برابر ویروس کرونا

ماسکمتخصصان معتقدند که ماسک زدن برای جلوگیری از ابتلا به ویروس حتی از فاصله اجتماعی و در خانه ماندن هم موثرتر است؛ چرا که کرونا ویروس در نتیجه سرفه و عطسه افراد مبتلا در هوا پخش می‌شود و استفاده از ماسک جلوی ابتلا به کوید ۱۹ را تا میزان زیادی خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، خبرآنلاین نوشت: «پس از اجباری شدن استفاده از ماسک در ایتالیا، محققان نتایج جالبی به دست آوردند؛ بر اساس این تحقیقات تعداد مبتلایان از ۶ آوریل تا ۹ ماه مه در ایتالیا بیش از ۷۸۰۰۰ نفر و در نیویورک حدود ۶۶۰۰۰ نفر کاهش یافته است و ماسک زدن سبب شده است که میزان آلودگی روزانه در این شهرها حدود سه درصد کاهش داشته باشد.

چند ماه است که کرونا ساکن جدید کره زمین شده و زندگی اهالی آن را دستخوش تغییر کرده است. اما با وجود تمام تغییرات و مشکلاتی که ایجاد کرده، این مهمان جدید هنوز برای انسان‌ها چندان شناخته شده نیست و به گفته متخصصان همین موضوع باعث شده تا مهار همه گیری این ویروس تا امروز موفق نباشد؛ هرچند که هر روز ابعاد و ویژگی‌های جدیدی از آن کشف می‌شود، دستورالعمل‌های جدید پیچیده می‌شود یا حتی کارهایی که در روزهای نخست انجام می‌شد، اشتباه شمرده و جایگزین می‌شود. ماسک زدن یکی از همین اقدامات در جلوگیری از ابتلا به کرونا بود که در روزهای اول گفته شد خاصیت چندانی برای جلوگیری از ابتلا به این ویروس ندارد؛ مگر آن که در محیط‌های بیمارستانی یا در تجمعات زیاد استفاده شود، چیزی که امروز بعد از گذشت ۴ ماه خلاف آن ثابت شده است.

در همین رابطه پس از اجباری شدن استفاده از ماسک در ایتالیا، محققان نتایج جالبی به دست آوردند. بر اساس این تحقیقات تعداد مبتلایان از ۶ آوریل تا ۹ ماه مه تعداد مبتلایان در ایتالیا بیش از ۷۸۰۰۰ نفر و در نیویورک حدود ۶۶۰۰۰ نفر کاهش یافته است و ماسک زدن سبب شده است که میزان آلودگی روزانه در این شهرها حدود سه درصد کاهش داشته باشد.

محققان دریافتند که اجبار برای استفاده از ماسک در نیویورک، مرکز سابق شیوع کرونا در آمریکا، تنها در سه هفته ۶۶،۰۰۰ نفر از مبتلایان به این ویروس را کاهش داده است و در شمال ایتالیا که در اوایل پاندمی، مرکز بیماری در اروپا بود، طی مدت یک ماه تعداد مبتلایان تقریباً ۸۰،۰۰۰ نفر کاهش یافت و این در حالی است که تا پیش از اجباری شدن استفاده از ماسک، قوانین مربوط به فاصله گذاری اجتماعی، قرنطینه و ضدعفونی کردن دست‌ها در ایتالیا و نیویورک وجود داشته اند.

متخصصان معتقدند که ماسک زدن برای جلوگیری از ابتلا به ویروس حتی از فاصله اجتماعی و در خانه ماندن هم موثرتر است؛ چرا که کرونا ویروس در نتیجه سرفه و عطسه افراد مبتلا در هوا پخش می‌شود و استفاده از ماسک جلوی ابتلا به کوید ۱۹ را تا میزان زیادی خواهد گرفت.

به گفته پزشکان این اقدام ارزان قیمت همراه با فاصله گذاری اجتماعی و سایر روش‌ها بهترین روش برای متوقف کردن همه گیری کرونا ویروس است و مردم باید درک کنند که پوشیدن ماسک در مبارزه با ویروس کرونا ضروری است.

از طرف دیگر تحقیقات در یک کشتی جنگی آمریکایی نشان می‌دهند که میزان ابتلا به این ویروس به کسانی که از ماسک استفاده میکردند ۵۶ درصد و در کسانی که از ماسک استفاده نمی کردند ۸۱ درصد بوده است و حتی استفاده از ماسک موثرتر از رعایت فاصله اجتماعی بوده است؛ چرا که در صورت استفاده از ماسک، اگر فرد مبتلا یا ناقل این ویروس سرفه یا عطسه کند، قطرات تنفسی او در ماسک حبس شده و خارج نمی‌شود و در نتیجه سطوح مختلف آلوده نمی‌شود.

برچسب ها: ماسک ، کرونا
ارسال به دوستان
امیر کویت به سیم آخر زد / انحلال 4 ساله پارلمان اروپا ، حالا جای خالی "آنجلا مرکل" را احساس می کند ورود سامانه جدید بارشی به کشور طوفان خورشیدی در مسیر زمین / احتمال بروز اختلال جدی در اینترنت جهانی طی ساعات آتی العربیه : طرح ویزای یکپارچه خلیج فارس از ابتدای سال ۲۰۲۵ اجرایی خواهد شد محمدرضا گلزار از هوادارانش کمک خواست (فیلم) خرید و فروش رأی در یک حوزه انتخابی / متخلفان بازداشت شدند اطلاعیه شماره ۲۰ ستاد انتخابات : پایان مهلت قانونی اخذ رای/ تداوم رأی گیری تا آخرین فرد حاضر در شعبه رای موافق هند به قطعنامه سازمان ملل در خصوص عضویت کامل فلسطین محور چالوس - کرج به سمت جنوب یکطرفه شد ادعای گروسی : هشدارم در ژانویه گذشته در خصوص اینکه ایران اورانیوم غنی شده کافی برای تولید چند سلاح اتمی دارد، همچنان پابرجاست؛ چه بسا بیشتر افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۹۴۳ نفر آغاز شمارش آرا در برخی شعب اطلاعیه شماره ۱۹ ستاد انتخابات : شعب اقدام به اخذ رأی تا آخرین نفر کنند کشف ۳۸ دستگاه وسیله نقلیه مسروقه در استان بوشهر
وبگردی