۰۲ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۳۰۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۲۳-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۳۰۷۲
انتشار: ۱۸:۰۵ - ۲۳-۰۶-۱۴۰۰

نوبت واکسن کرونا به دهه ۶۰ رسید/ واکسیناسیون ۱۷ ساله‌ها از هفته آینده

نوبت واکسن کرونا به دهه ۶۰ رسید/ واکسیناسیون ۱۷ ساله‌ها از هفته آینده
تمامی متولدین ۱۳۶۰ و قبل از آن در سراسر کشور می‌توانند با مراجعه به سامانه، زمان و محل دریافت واکسن را خودشان و بلافاصله انتخاب کنند.

حداقل سن ثبت‌نام و دریافت نوبت واکسن کرونا در کشور ۲ سال کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، از هم‌اکنون تمامی افراد ۴۰ سال به بالا (متولدین ۱۳۶۰ و قبل) در سراسر کشور می‌توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir زمان و محل دریافت واکسن را بلافاصله خودشان انتخاب کنند. برای این کار، نیازی به داشتن پرونده بهداشت نیست.

بنابر اعلام وبدا، هم‌چنین افراد ۳۰ تا ۳۹ سال (متولدین ۱۳۶۱ تا۱۳۷۰) که ساکن استانهای آذربایجان غربی، ایلام، بوشهر، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمان، کرمانشاه، قم و هرمزگان هستند و در پایگاه‌های بهداشت پرونده سلامت دارند می‌توانند از طریق همین سامانه ثبت‌نام کنند.

برای جلوگیری از ازدحام جمعیت، داشتن نوبت از سامانه salamat.gov.ir برای مراجعه به پایگاه‌های تزریق واکسن ضروری است. همچنین از مراجعان عزیز تقاضا می‌شود صرفا در زمان نوبت مراجعه فرمایند.

عین الهی

آغاز واکسیناسیون ۱۷ ساله‌ها با واکسن‌های خاص از هفته آینده

وزیر بهداشت از آغاز واکسیناسیون گروه سنی ۱۷ سال کشور با واکسنهای خاصی که وارد کشور شده است، خبر داد.

دکتر بهرام عین اللهی گفت: از هفته آینده ۱۷ ساله هایی که می خواهند کنکور دهند با واکسنهای خاصی که آوردیم یعنی واکسنهای زیر ۱۸ سال، واکسینه می شوند؛ یعنی جوانانی که سال آخر دوره تحصیلی دبیرستان را طی می کنند.

وی گفت: به این ترتیب همه واکسینه می شوند تا برای برگزاری کنکور مشکلی نداشته باشیم.

عین اللهی گفت: قدم اصلی برای  کنترل این بیماری واکسیناسیون است و انشالله امیدواریم تا دهه فجر این بیماری را در کشور کنترل کنیم.

وزیر بهداشت در بازدید از سازمان صدا و سیما، گفت: هرکسی که بخواهد از کشور خارج شود باید حتما واکسن تزریق کرده باشد و این موضوع مشمول تمام سفرها است چون اکنون نگاه می‌کنند ببینند کشور مقابل چه چیزی می‌خواهد و برخی کشورها با تست منفی می‌پذیرند.

عین اللهی همچنین در مجلس شورای اسلامی گفت: هماهنگی خیلی خوبی بین نمایندگان محترم کمیسیون بهداشت و درمان و وزارت بهداشت وجود دارد و در رابطه با برنامه‌های آینده وزارت بهداشت دوستان تذکراتی دادند و ما در رابطه با وضعیت واکسیناسیون خوشبختانه توانستیم مقداری فراوان واکسن را با مساعدت ریاست جمهوری و معاون رییس جمهور به کشور وارد کنیم.

وی افزود: امروز ما ۳۸ میلیون دوز واکسن را تزریق کردیم و دیگر قرار است کارهایی که انجام دادیم را اعلام کنیم و وعده به مردم ندهیم. تا پایان تیر ماه فقط ۵ میلیون دوز واکسن تزریق شده بود یعنی از مرداد و شهریور حدود ۳۳ میلیون دوز واکسن تزریق کردیم و امیدواریم تا آخر شهریور به بالای ۵۰ میلیون دوز برسیم و این خبر خوب برای مردم است.

او تاکید کرد: رتبه دوم میزان واکسیناسیون در هفته را در دنیا به دست آوردیم و رتبه اول مربوط به آلمان است با تزریق ۶ میلیون دوز واکسن در هفته و بعد ما هستیم با تزریق ۵ میلیون دوز واکسن در هفته و این هفته هم امیدوار هستیم که رکورد آلمان را هم بزنیم.

ارسال به دوستان
رویارویی جنگنده‌های آمریکا و چین در آسمان کره جنوبی بهزاد نبوی: نظر امام بعد از آزادسازی خرمشهر توقف جنگ بود/ فرماندهان و هاشمی رفسنجانی فشار آوردند که جنگ ادامه یابد رویا میرعلمی: حیثیتم بر باد رفت روسیه: آلمان و اتریش هنوز بابت جنایات نازی‌ها «توبه» نکرده‌اند معاون رییس جمهور: مدارس سنگی حذف می شوند عراقچی: تهران در مسیر گفت‌وگو با واشنگتن برای رسیدن به توافق عادلانه جدی است این قاتل ملیکا است (+عکس) / درخواست پلیس از قربانیان احتمالی رهگیری جنگنده روسیه توسط آمریکا در سواحل آلاسکا ترامپ: ایران باید مذاکره کند بازگشت سردار آزمون با پاس گل؛ قدرت‌نمایی حریف تراکتور  سفیر آمریکا: واشنگتن در خواسته خود از ایران مبنی بر «غنی‌سازی صفر» بسیار صریح و شفاف بوده ساپینتو رسما از استقلال اخراج شد تنش آمریکا با ایران از ارزش پول اسرائیل کاست وزیر خارجه انگلیس: آمریکا به جای اقدام نظامی با ایران مذاکره کند حملات گسترده رژیم صهیونیستی به شرق لبنان
نظرسنجی
به نظر شما هدف آمریکا از مذاکرات اخیر با ایران چیست؟