۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۲۱۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۴-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۲۲۱۳۱
انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۴-۱۰-۱۴۰۰

سهم ۵۵ درصدی اُمیکرون از تست‌های مثبت کرونا

سهم ۵۵ درصدی اُمیکرون از تست‌های مثبت کرونا
رئیس علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه آمار بستری و فوتی‌های کرونایی نه تنها افزایش نداشته بلکه در حال حاضر روند نزولی دارد، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود پیک بعدی کرونا در اسفندماه سال جاری صورت گیرد و آمار مبتلایان افزایش یابد.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تحقیقات و بررسی‌های صورت گرفته حاکی از آن است که ۵۵ درصد افرادی که تست کرونای آن‌ها مثبت است به سویه اُمیکرون مبتلا شده‌اند.

دکتر سیدمحمد جمالیان در گفتگو با ایسنا، با اشاره به شناسایی ۱۳ مورد ابتلای به اُمیکرون در استان مرکزی اظهار کرد: آمار مبتلایان به اُمیکرون در استان افزایش یافته است و به محض تائید نهایی اعلام خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه وضعیت پایداری در مراکز درمانی استان به لحاظ مراجعین کرونایی حاکم است، افزود: بیشتر مراجعین مبتلا به بیماری کووید ۱۹ به صورت سرپایی درمان می‌شوند و در بین بیماران مراجعه کننده، بیماران مبتلا به آنفلوانزا نیز وجود دارد.

رئیس علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه آمار بستری و فوتی‌های کرونایی نه تنها افزایش نداشته بلکه در حال حاضر روند نزولی دارد، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود پیک بعدی کرونا در اسفندماه سال جاری صورت گیرد و آمار مبتلایان افزایش یابد.

او بیان کرد: تجربه نشان داده است دوره ابتدایی هر سوش کرونایی خفیف است و با گردش ویروس در جامعه تهاجمی‌تر شده و آمار مبتلایان و فوتی‌ها افزایش می‌یابد. این تفکر که اُمیکرون خطری ندارد و سوش ضعیفی است اشتباه بوده و یقینا آمار مبتلایان افزایش خواهد یافت البته طبیعی است که با انجام واکسیناسیون از شدت بیماری و بدحالی مبتلایان کاسته خواهد شد و آمار کرونایی‌ها مانند پیک پنجم نخواهد شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه واکسیناسیون دُز سوم مکمل واکسیناسیون دو نوبت قبلی است، اظهار کرد: از مردم انتظار می‌رود نسبت به تزریق دُز سوم واکسن اقدام کنند چرا که ویروسی که الان با آن مواجهیم ویروس سرکش و مرموزی است و به سرعت می‌تواند تغییر چهره دهد و علائم بالینی مختلفی ایجاد کرده است و قادر است از دست سیستم ایمنی بدن انسان به انحاء مختلف فرار کند و کار مراقبت و کنترل آن برای همه دنیا بسیار سخت و دشوار شده است.

دکتر جمالیان افزود: با شیوع و همه‌گیری کرونا و به خطر افتادن جان و سلامتی انسان‌ها، محققان و پژوهشگران بویژه در حوزه سلامت دست به کار شدند تا کمترین لطمه و آسیب به مردم وارد شود. در حال حاضر واکسیناسیون در کنار رعایت موارد بهداشتی و از همه مهمتر تغذیه صحیح و مناسب، مهمترین راهکار‌های مقابله با این بیماری شوم و خطرناک به حساب می‌آیند.
ارسال به دوستان
سلاح‌ های جدید کلاشینکف، آسمان را تسخیر می‌کنند (+عکس) پاپیروس دو هزار ساله‌ای که احتمالا راز «آرامگاه افلاطون» را فاش می‌کند (+عکس) چرا فلسفه کانت در میانه جنگ‌های امروزین هنوز کار می‌کند؟ پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران ( +اینفوگرافی) برای تقویت حافظه چی بخوریم؟ رضا نصری: احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو از طرف دادگاه کیفری بین المللی / برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید! خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس) گنج داریوش سوم هخامنشی؛ گنجینه ای عظیم که هنوز پیدا نشده است نگاهی به شادترین کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی) هوش اجتماعی مدیران چیست؟! لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس) رگبار شدید باران از فردا شروع می شود اطلاعیه مرزبانی درباره مشکل پیش آمده برای ۶ مرزبان در مرز افغانستان کاخ سفید: هنوز در خصوص دیدار بایدن و اردوغان برنامه‌ریزی نشده است
وبگردی