۲۴ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۷۳۲۶۲
تاریخ انتشار: ۰۵:۳۹ - ۲۱-۱۰-۱۴۰۱
کد ۸۷۳۲۶۲
انتشار: ۰۵:۳۹ - ۲۱-۱۰-۱۴۰۱

تی-مد؛ عجیب ترین خودروی چینی! (+عکس)

تی-مد؛ عجیب ترین خودروی چینی! (+عکس)
از همان ابتدای معرفی تی-مد، آن را رقیب سایبرتراک تسلا معرفی کرده اند که البته این رقابت نه به دلیل شباهت بلکه به خاطر ظاهر متفاوت این دو محصول است.

عصر ایران- آی ای تی اتومبیل تکنولوژی(IAT Automobile Technology) نام یک استارت آپ چینی است که اخیرا از پیکاپ عجیب و غریب الکتریکی با نام تی-مد(T-Mad) رونمایی کرده است. این خودرو مفهومی قرار است در بیستمین دوره نمایشگاه خودروی گوانگژو یا همان گوانگژو اتو شو به نمایش گذاشته شود.

تی-مد؛ خودروی عیجب چینی برای وانت تسلا شاخ می شود! (+عکس)

رسانه های خودرویی از همان ابتدای معرفی تی-مد، آن را رقیب سایبرتراک تسلا معرفی کرده اند که البته این رقابت نه به دلیل شباهت بلکه به خاطر ظاهر متفاوت این دو محصول است.

پیکاپ تی-مد برابر با 5878 میلیمتر در طول توسعه یافته و فاصله بین محورهای آن نیز 3622 میلیمتر است.

 این اعداد حکایت از اندام درشت وانت مذکور دارند.

براساس اظهارات مقامات IAT، نسخه خط تولید تی-مد در تریم پایه دارای برد حرکتی 800 کیلومتر است و در تریم بالاتر این شاخص به 1000 کیلومتر می رسد.

در قسمت دماغه پیکاپ تی-مد از هدلایت تمام ال ئی دی و سپر بزرگ پلاستیکی استفاده شده است. درب های عقب در حالت خودکشی باز می شوند که این ویژگی خبر از کابین لوکس آن می دهد. جانمایی صندلی ها نیز در نوع خود جالب است زیرا راننده در قسمت وسط قرار دارد و در ردیف دوم 2 صندلی تفکیک شده و در ردیف سوم یک صندلی عریض تر یا نیمکتی قرار گرفته است.

صندلی ها قابلیت گردش روی پایه دارند که می توان فضای داخل کابین را به اتاق کنفرانس تبدیل کرد. همچنین امکان حذف دو ردیف صندلی نیز برای ایجاد فضای بار مسقف وجود دارد.

تی-مد؛ خودروی عیجب چینی برای وانت تسلا شاخ می شود! (+عکس)

اطلاعات بیشتری از این خودرو در دسترس نیست.

 

ارسال به دوستان
تحریم‌ها و محدودیت پروازها؛ ایران ایر چگونه ۴۰ هزار زائر حج را جابه‌جا می‌کند؟ مدارس این استان سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل هستند وقتی قطار مشتری‌ها را کنار می‌زند! / بازار عجیب ریلی تایلند (فیلم) دستگیری گوشی‌قاپ حرفه‌ای قانون جامعه‌پسند وضع کنید تا مردم اطاعت کنند/ هر دستوری را نمی توان به نام قانون به خورد مردم داد ۱۰ فیلم برتر سال ۲۰۲۵ که قبل از اسکار باید دید بازی ترمیناتور 2 بعدی برای PS5 (فیلم) واکنش رضا رشیدپور به سعید جلیلی: نگفتند چرا پراید سوار می‌شوید، گفتند چرا انداره بنز خرج پراید می‌کنید! چرا گالری‌گردی باب شده است؟ آیا شوآف فرهنگی است؟ قوه قضائیه: جاعلان اسناد قضایی دستگیر شدند برف و باران مهمان تهران می‌شوند/ کاهش دما تا ۶ درجه ایران در آستانه بحران سالمندی جمعیت بابک جهانبخش در کنار پسرش در اصفهان؛ «آرتا» هم‌قد پدر شد! (عکس) اشتباه رایج در خیساندن نخود و لوبیا که باید بدانید اولین خیابان آسفالته تهران خیابان الماسیه سال ۱۳۱۰(عکس)