۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۴۹۳۲۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۰-۰۷-۱۳۹۹
کد ۷۴۹۳۲۳
انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۰-۰۷-۱۳۹۹

افزایش تولید ماهانه نفت اوپک

طبق یافته های نظرسنجی رویترز، تولید نفت اوپک در سپتامبر برای سومین ماه افزایش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، نظرسنجی رویترز نشان داد اوپک که متشکل از ۱۳ کشور عضو است، در سپتامبر ۲۴.۳۸ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد که ۱۶۰ هزار بشکه در روز بالاتر از آمار بازبینی شده اوت بود.

افزایش عرضه اوپک از اوت و نگرانیها نسبت به آسیب دیدن دوباره تقاضا برای نفت به دلیل افزایش ابتلا به ویروس کرونا، قیمتهای نفت را تحت فشار کاهشی قرار داده و باعث افت ۱۰ درصدی آنها در سپتامبر شده است. اوپک ازسرگیری تولید نفت لیبی را که در ماههای گذشته موفق نشده بود به شکل مستمر ادامه پیدا کند، زیر نظر گرفته است.

لیبی و ایران دو عضو اوپک هستند که از مشارکت در پیمان کاهش تولید اوپک پلاس معاف هستند. این پیمان کمک کرد قیمت نفت از رکورد تاریخی که در آوریل به دلیل شیوع ویروس کرونا و فلج شدن تقاضا به آن سقوط کرده بود، بهبود پیدا کند.

اوپک پلاس از اول مه محدودیت عرضه به میزان ۹.۷ میلیون بشکه در روز معادل ۱۰ درصد از تولید جهانی را آغاز کرد و با توجه به بهبود نسبی تقاضا از اوت، محدودیت عرضه خود را به ۷.۷ میلیون بشکه در روز تسهیل کرد. سهم اوپک از این محدودیت عرضه، ۴.۸۶۸ میلیون بشکه در روز است.

نرخ پایبندی اعضای اوپک به کاهش تولید در سپتامبر ۱۰۱ درصد در مقایسه با ۱۰۰ درصد در اوت بود.

افزایش تولید سپتامبر به معنای آن است که اوپک حدود دو میلیون بشکه در روز بیشتر از آمار ژوئن که پایینترین رکورد تولید این گروه از سال ۱۹۹۱ بود، نفت تولید کرده است.

تولید نفت لیبی پس از پایان محاصره هشت ماهه بنادر و تاسیسات نفتی توسط نیروهای ژنرال خلیفه حفتر، در حال افزایش است و طبق نظرسنجی رویترز، در سپتامبر ۷۰ هزار بشکه در روز افزایش داشته است.

طبق آمار رهگیری نفتکشها، عرضه نفت ایران هم در سپتامبر ۱۲۰ هزار بشکه در روز افزایش داشته است.

ونزوئلا که سومین عضو معاف از کاهش تولید اوپک است هم در سپتامبر موفق شد با وجود تحریمهای آمریکا و کاهش مستمر تولید، نفت بیشتری عرضه کند.

در میان سایر اعضای اوپک که در توافق کاهش تولید شرکت دارند، آنگولا در سپتامبر بزرگترین افزایش تولید را داشت که به ۶۰ هزار بشکه در روز رسید.

بزرگترین کاهش تولید مربوط به امارات متحده عربی بود که در اوت بالاتر از سهمش نفت تولید کرده بود. منابع صنعتی اظهار کردند که این کاهش نشان می دهد که امارات متحده عربی افزایش تولید اوت را جبران کرده است.

عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده عضو اوپک است، تولیدش را در ۹ میلیون بشکه در روز ثابت نگه داشت. عراق و نیجریه که در ماههای پیش عملکرد ضعیفی در پایبندی به توافق داشتند، محدودیت تولیدشان را حفظ کرده و پایبندی بالایی نشان دادند. عرضه کویت هم ثابت بود.

نظرسنجی رویترز بر مبنای آمار کشتیرانی ارایه شده از سوی منابع خارجی، آمار رفینیتیو آیکان، اطلاعات شرکتهای رهگیری مانند پترولجستیک و کپلر و اطلاعات فراهم شده از سوی منابع آگاه در شرکتهای نفتی، اوپک و موسسات تحقیقاتی تهیه شده است.

برچسب ها: نفت اوپک
ارسال به دوستان
نجات ده‌ها پناهجو در سواحل مراکش امام جمعه اهواز به مسئولان: تنها تا مهر و آبان ماه جاری برای کار کردن وقت دارید روسیه : آماده گسترش همکاری‌ های نظامی با ایران هستیم درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی شناسایی و دستگیری عاملین نزاع و درگیری در ارومیه مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم آل اسحاق : شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست « آشتی ملی » موافقت کرد سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد تصاویری گویاتر از صدها مقاله : فرمانده انتظامی از طرح "کاملاً فرهنگی و اجتماعی" می گوید و روحانیون "لباس چریکی" پوشیده اند! راهی متفاوت طی کن (+فیلم) دشمن می خواهد از خاکریز حجاب بگذرد ؛ اگر موفق شود دیگر چیزی برای ما نخواهد ماند چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان علم الهدی : در بحث حجاب ، نمی شود مردم تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک
وبگردی